Helen ”Vi har en ömsesidig respekt för varandra”

ASK_2015_0428-webb

Helen:

Jag har jobbat som assistent i 15 år och det här är ett jobb jag kommer ha tills jag inte jobbar mer. Det som är så bra med mitt jobb är att jag kan ta en paus från mig själv och mitt privatliv när jag går till jobbet. På jobbet ska jag fungera för en annan, mitt sätt behöver inte vara det bästa och det spelar ingen roll i fall det är det för jag är där för kunden och då är det dennes sätt som är bäst.

Min passion i livet är att umgås med människor, jag känner att jag utvecklas när jag är med andra. Eftersom jobbet som personlig assistent många gånger handlar om att umgås känns det väldigt givande. Jag lär mig faktiskt någon nytt varje dag. Och jag kan göra skillnad varje dag vilket är väldigt tillfredsställande.

Som anställd hos Assistanskompaniet känner jag mig trygg men ändå fri. Vi har en ömsesidig respekt, de litar på mig och att jag gör ett bra jobb och likaså litar jag på dem och att de gör ett bra jobb. Jag trivs bra med mina närmsta chefer och känner mig väldigt nöjd med att jag får ta ansvar som medarbetsledare.

Magnus Ekqvist

VD och grundare

AKTUELLT

Är du nyfiken på hur vi jobbar dagligen? Vad vi tycker och vad vi gör? Vilka vi är? Följ oss då på Facebook och Instagram där vi heter Assistanskompaniet.

JOURTELEFON

För våra kunder och anställdas trygghet och säkerhet. Nås alla dagar kl 17.00-08.00 samt helger 076-175 99 07

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and