Medarbetare

Magnus Ekqvist

Magnus Ekqvist

VD och grundare

Magnus var initiativtagaren till att starta Assistanskompaniet. Han har tidigare haft olika ledande befattningar inom vård- och omsorgsbranschen. Han har också en personlig relation till assistans inom familjen. Magnus är strukturerad, otroligt engagerad och en riktigt siffermänniska. Magnus drivs av att skapa en bra, trevlig och strukturell arbetsmiljö där medarbetarna trivs och är stolta över att arbeta för Assistanskompaniet. Vilket ger möjlighet att skapa en riktigt bra assistans för våra kunder. Privat har han stor passion för både träning och fika.

 

Yvonne Bergklint

Yvonne Bergklint

Tf verksamhetschef

Yvonne har jobbat inom personlig assistans sedan 2004 då hon började som assistent själv. Sedan övergick hon till rollen som verksamhetsledare, kunskapen om hur det är att arbeta som assistent gör att hon har en stor förståelse både ur kunds och ur personals synvinkel. Det som driver Yvonne är tillfredsställelsen som blir när allt fungerar som det ska. Privat tränar hon tjejer mellan 9 och 15 år i gymnastik, arbetar ute i trädgården och är en fotbollsmamma.

Mia Markkanen

Mia Markkanen

Verksamhetsledare

Mia har jobbat som personlig assistent sedan 1999 och har därmed en lång och bred kunskap om vad arbetat handlar om. Vid sidan av det har hon även arbetat som budbilschaufför, behandlingsassistent och massageterapeut.  Idrott och hälsa är något som alltid intresserat henne och hon är även idrottsledare i bland annat karate. Arbetet som verksamhetsledare blir perfekt för Mia, dels kombinationen av kunskapen inom assistans men också förmågan att kunna arbetsleda. Förutom idrott och hälsa spenderar Mia mycket tid på att resa med sin familj, några varv runt jorden har det hunnit bli nu.

Tanja Hänninen

Tanja Hänninen

Verksamhetsledare

tanja.hanninen@assistanskompaniet.se
Tel: 076-175 99 01

Tanja har tidigare erfarenhet som personlig assistent, hemtjänst samt som resursperson. Tanja har arbetat inom många olika yrken, men hon har fastnat för assistansen för dess personliga vårdegenskaper. Hon tycker om att arbeta med människor och olika livssituationer så arbetet som verksamhetsledare passar henne utmärkt. Tanja har två barn och hennes fritid går oftast till att umgås med familjen. Hennes intressen är att skriva, läsa och måla.

 För tillfället nås vår ekonomiavdelning på ekonomi@assistanskompaniet.se och vår löneavdelning på lon@assistanskompaniet.se, dit kan du mejla dina frågor.

Assistanskompaniet ägs av Vård och Omsorgskompaniet AB (VOK). Magnus Ekqvist är även VD för detta bolag.  VOK är ett bolag som investerar och utvecklar verksamheter inom vård och omsorg. För vidare information se www.vardomsorgskompaniet.se.

 

 

Yvonne Bergklint

Tf Verksamhetschef

AKTUELLT

Är du nyfiken på hur vi jobbar dagligen? Vad vi tycker och vad vi gör? Vilka vi är? Följ oss då på Facebook och Instagram där vi heter Assistanskompaniet.

JOURTELEFON

För våra kunder och anställdas trygghet och säkerhet. Nås alla dagar kl 17.00-08.00 samt helger 076-175 99 07

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and