Bli kund hos oss

Kanske har du redan assistans? Är anhörig? Eller i behov av assistans? Vi kan hjälpa dig med det mesta. Assistanskompaniet utgår ifrån att alla är unika med olika behov och önskemål. Därför anpassar vi vår assistans så mycket det går. Den ska vara precis så som vi säger att den är – personlig.

Med erfarenhet av assistans enligt LSS sedan 1990-talet känner vi oss trygga med att säga att vi vet vad vi pratar om. Assistanskompaniet arbetar utifrån kundens perspektiv och önskemål, behovet utgör sedan vår engagemangsnivå då vi har olika slags av avtal beroende på hur just du som kund vill ha det. En del önskar att vi bara är arbetsgivare och andra vill ha hjälp med allt från schemaläggning till rekrytering och kontakt med Försäkringskassan.

Att våra kunder känner förtroende för oss och vårt arbete är a och o. För att det ska vara så i praktiken har både du och dina assistenter en och samma kontaktperson – verksamhetsledaren. Detta är något vi prioriterar då du gissningsvis redan har många olika personer omkring dig. Verksamhetsledaren och du gör en genomförandeplan minst en gång per år. Då lägger ni upp hur assistansen ska vara utefter dina förutsättningar och önskemål. För att förtroende från dig även ska gälla oss som företag är vi öppna med vår ekonomiska redovisning, du får ett ekonomirapport där du kan se hur pengarna fördelas samt hur många timmar du har förbrukat. Ett starkt förtroende grundar sig också i trygghet, därför har vi en jour för både dig och dina assistenter som är tillgänglig dygnet runt, året runt. Ni får den hjälp ni behöver, när ni behöver den.

Vi är måna om vår personal, alltså dina assistenter. Mår de bra för de ett bättre jobb. En bra lön, försäkringar, friskvård och utbildningar är självklart för oss. Vi har kollektivavtal med KFO och Kommunal. Enligt vår kundundersökning har 90 procent av våra kunder haft sina assistenter i två år eller längre vilket är något vi är väldigt stolta över. Vi fick många andra fina betyg i den undersökningen som du kan läsa mer om här.

Eftersom vi har en lång bakgrund inom personlig assistans har vi också kunskap om många diagnoser och vet vad de kan innebära. Vi har även gedigen erfarenhet av juridisk support gällande assistansen och kan bistå med överklagan, nyansökningar och allmän hjälp gällande assistansen. Vi hjälper dig med nyansökningar helt kostnadsfritt.

Sammanfattningsvis ger Assistanskompaniet den bästa servicen genom att ha drivna och engagerade medarbetare. En assistans där kvalitet och service står i fokus ger förutsättningar för ett liv på just dina villkor.

Oavsett varför är du hjärtligt välkommen att kontakta oss för ett första förutsättningslöst möte.Kontakt:

info@assistanskompaniet.se

Magnus Ekqvist

VD och grundare

AKTUELLT

Är du nyfiken på hur vi jobbar dagligen? Vad vi tycker och vad vi gör? Vilka vi är? Följ oss då på Facebook och Instagram där vi heter Assistanskompaniet.

JOURTELEFON

För våra kunder och anställdas trygghet och säkerhet. Nås alla dagar kl 17.00-08.00 samt helger 076-175 99 07

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and