Utbildningar

Vi erbjuder våra anställda relevant utbildning för att kunna utvecklas i rollen som personlig assistent. Vi arbetar ständigt med att säkerställa kvaliteten för kunder och anställda, då är våra utbildningar och kurser en viktig del i den processen. För våra kunder erbjuder vi även en arbetsledarutbildning för att stärka samarbeta och öka kunskapen.

Assistansutbildning: en heldagsutbildning för personliga assistenter. Målet är att ge deltagarna relevant kunskap om de lagar som styr assistansen samt intressanta diskussionsunderlag för professionell utveckling. Vi lägger fokus på de frågor och funderingar som uppkommer under dagen. Utbildningen ges två gånger per år, en gång på våren och en gång på hösten. Den är obligatorisk att gå en gång per år. Utbildarna har erfarenhet av att ha assistans och arbeta som assistent och arbetsledare.

HLR/Första hjälpen: Utbildningen syftar till att skapa en större trygghet både för assistent och för kund samt ge bättre beredskap inför oväntade krissituationer. Vi anordnar kursen årsvis eller vid behov, även denna kurs är obligatorisk att gå en gång per år. Kursen hålls av kvalificerad utbildare och är en halvdagskurs.


 

Yvonne Bergklint

Tf Verksamhetschef

AKTUELLT

Är du nyfiken på hur vi jobbar dagligen? Vad vi tycker och vad vi gör? Vilka vi är? Följ oss då på Facebook och Instagram där vi heter Assistanskompaniet.

JOURTELEFON

För våra kunder och anställdas trygghet och säkerhet. Nås alla dagar kl 17.00-08.00 samt helger 076-175 99 07

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and