Arbeta som personlig assistent

Att arbeta som personlig assistent är ett givande yrke som kräver att man som person är lyhörd och kan möta människor på deras väg i livet. Att arbeta med människor som lever med assistans är både roligt och lärorikt men kan också vara både psykiskt och fysiskt krävande.

Du som personlig assistent är navet som får vår verksamhet att gå runt. Vi är en trygg arbetsgivare som lägger stor vikt på att du som anställd hos oss ska trivas och må bra. Vi tar fullt arbetsgivaransvar och erbjuder våra assistenter konkurrenskraftiga löner, försäkringar såväl som pensionsavtal men även förmånlig friskvård och utbildning. Som personlig assistent ska du känna dig trygg i din anställning.

För att kvalitetssäkra oss som företag ser vi till att du går relevanta utbildningar som arbetet hos kunden kräver. Obligatoriska utbildningar sker fortlöpande över året och du som anställd går både HLR-utbildning samt assistentutbildning en gång per år hos oss. Vi ser till att hålla dig uppdaterad gällande arbetsmiljö och att du får möjlighet att göra din röst hörd genom kontakt med din verksamhetsledare, utbildningar och träffar.Kontakt:

rekrytering@assistanskompaniet.se

GDPR

Vi på Assistanskompaniet behandlar alla personuppgifter i enlighet med den nya personuppgiftslagen. Du har rätt till insyn i hur dina personuppgifter behandlas. Det betyder att du som kund eller anställd kan t.ex. begära att få felaktiga personuppgifter ändrade, överflödig behandling begränsad och begära att få personuppgifter flyttade från vårt system till en annan aktör, s.k. dataportabilitet.

Dina personuppgifter kommer att behandlas så länge det är nödvändigt för att kunna fullgöra våra förpliktelser.

Vill du veta mer om vår policy kring GDPR, kontakta oss på

info@assistanskompaniet.se

 

Yvonne Bergklint

Tf Verksamhetschef

AKTUELLT

Är du nyfiken på hur vi jobbar dagligen? Vad vi tycker och vad vi gör? Vilka vi är? Följ oss då på Facebook och Instagram där vi heter Assistanskompaniet.

JOURTELEFON

För våra kunder och anställdas trygghet och säkerhet. Nås alla dagar kl 17.00-08.00 samt helger 076-175 99 07

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and